Home
Home
Lajmet
Distributoret
Produktet
Site Map
Kontakti
Mirė se erdhėt nė Filetagroup

Fileta është kompania e parë private që ka filluar të furnizoj tregun kosovar që nga fillimi i vitit 1991 me elemente lidhëse si bulona, dado, nënshtresa dhe tiplla të llojeve të ndryshme metalike sipas “ DIN dhe “ISO” standardeve.

Fileta gjithashtu ofron vegla për prerje,rrafshim,gdhendjes si dhe elemente të ndryshme për filetim të brendshëm dhe të jashtëm.

Produktet që ofron Fileta gjejnë zbatim në industrinë e metaleve,energjetikës,ndërtimtarisë, drurit dhe bujqësisë. Me përvojën e fituar gjatë këtyre viteve Fileta ju garanton zgjedhje të gjerë dhe kualitative.

Fileta kryesisht bashkëpunon me firma evropiane duke u bazuar në produktet që ata ofrojnë. Përmes këtij bashkëpunimi Fileta sjell përvojën,kualitetin,shërbimet dhe produktet e tyre për tregun dhe klientët tanë.

Te ne ka zgjidhje
 
Adresa e re.....
Qe nga data 01.06.2010  firma Fileta ndrron adresen. Nga Rr. Lidhja e Prizrenit nr.42   transferohet ne Rr. Zagrebit nr.47 . Objekti eshte p...
Distribucioni...
Nga fillimi i muajit Prill te ketij viti Fileta ka filluar distribuimin e mallrave ne te gjitha qytetet e Kosoves sipas planit. Ne web faqe mund te sh...
Brand-i Topmaster ...
Prej fillimit te ketij viti Fileta ofron produktet Topmaster. Topmaster është brand i njohur në tregun ballkanik dhe më gjërë...
Harta e destinacioneve të Distribuimit
© Copyright, 2009. Fileta Group. All rights reserved.